LASER ONTHARING: Diode & IPL/SHR Professionele ontharingsmachines voor permanente haarvermindering

M.E.L Diode Ice laser

 M.E.L lasers biedt een markt leidend assortiment professionele ontharingsmachines die een zeer effectieve, veilige en bewezen permanente vermindering van ongewenst haar op het lichaam en gezicht leveren voor zowel mannen als vrouwen.

 

Ons assortiment omvat zowel speciale als multifunctionele professionele ontharingsmachines, die gebruiksgemak en de nieuwste pijnvrije technologie bieden.

 

Onze toegewijde experts staan ​​klaar om u te helpen bij het kiezen van de ideale ontharingsmachine voor uw kliniek en bieden deskundige training en ondersteuning om ervoor te zorgen dat uw investering een zakelijk succes wordt. 

49277296_m.jpg
Wist je dat laser ontharen in de top 5 van niet-chirurgische behandelingen staat
wist je dat 46% van de bevolking een laserontharing behandeling ondergaat
Meer en meer mannen vinden hun weg naar een salon voor laserontharing

Onze bestseller 

Onze M.E.L DIODE ICE LASER is een Ultra power diodelaser triple wave. Deze diodelaser geschikt voor ontharingsklinieken, dermatologen en schoonheidssalons werkt op basis van drie krachtige diode golflengten en is hiermee de krachtigste diodelaser in zijn soort en behoort tot de Power diode lasers.

 

De M.E.L DIODE ICE lasers is ontworpen voor haarreductie op het gelaat en lichaam, maar het apparaat is veelzijdig. De M.E.L DIODE ICE LASER Ultra power triple wave werkt efficiënt, geeft nauwelijks ongemak voor uw cliënt en zorgt altijd voor een superieur resultaat.

Wij begrijpen dat de aanschaf van de MEL diode laser een grote investering voor jouw praktijk kan zijn, maar het is ook een hele rendabele investering. Wil jij weten hoe jij je praktijk kunt laten groeien? Vul hieronder je gegevens in voor een vrijblijvende afspraak.

DIODE-LASER-MEL-LASERS-LEASING kopiëren.jpg

Registratie

Neem de tijd om de onderstaande informatie in te vullen om je te registreren.