Keyboard and Mouse

Leasen

Extra zuurstof voor uw zaak

Investeren in uw bedrijf, zonder te lenen of uw reserves aan te spreken? Dan zit u goed bij MEL-Lasers. Heeft jouw salon dringend nood aan nieuwe behandelingen, financiële zekerheid?

Wij van MEL-Lasers kunnen u daarbij helpen!

Waarom leasen in plaats van kopen?

Door te leasen beschikt u als klant over bijvoorbeeld een Diode-/Yag Laser, een extra service zónder meteen de hele investering te doen. Er wordt vervolgens per maand betaald. Efficiënt. Hiermee wordt budgetteren namelijk gemakkelijk. U als klant weet zo welke omzet u moet maken om erachter te komen of de groei die u wil maken rendabel is.

Ik neem u even mee...

Ik neem u even mee en geef je hier een voorbeeld op. U wilt een Diode-/Yag- laser of cryolipolyse. We weten nu dat u als klant de lasers kan leasen, een nieuwe investering, nieuwe Diode-,Yag- laser of eventueel cryolipolyse kan kopen én je hoeft u geen zorgen te maken over uw reserves.

Dat is investeren zonder concessies te doen. En dáárom is het altijd verstandig om het over leasing te hebben. Al is het maar om te kijken wat er mogelijk is.

Meer weten over uw Diode-,Yag-laser of cryolipolyse leasen? Neem dan contact met ons op. We delen graag nog meer tips & tricks met u over de voordelen van leasen in plaats van kopen.

Wat kost het mij maandelijks.....

M

Mel Yag laser

Vanaf......

125,00 euro per maand

Lees meer
yag-laser-tattoo-pmu-carbon-laser-peeling-leasing-gratis-demo.jpg

MEL TRIPLE WAVE Diode Laser

Vanaf.......

345,00 Euro per maand

Lees meer
diode-laser-ontharing-demo-gratis-leasing-mel.jpg

MEL TRIPLE WAVE Diode Laser 

Vanaf......

245,00 euro per maand

Lees meer
diode-ontharing-laser-ice-sapphire-promo-leasing-gratis-demo.jpg

MEL SHR/ipl laser

Vanaf........

161,50 euro per maand

Lees meer
shr-tafelmodel-ontharen-ipl-leasing-promo-mel.jpg

What Our Clients Say

Celeste Van tichelaar 

Door ups en downs van 25 jaar in het bedrijfsleven, zocht ik naar een nieuwe boost voor mijn salon. Dankzij het leasingsplan van M.E.L lasers en hun uitstekende service en marketingondersteuning sta ik terug financieel sterker!